fbpx

Een huis huren via Rebid? Zo werkt het

Hoe werkt bezichtigen?

Wij weergeven altijd een zo goed mogelijk beeld weer van huidige staat van de woning. Wil je een woning bezichtigen? Meld je dan aan voor een bezichtiging of video bezichtiging.

1. Interesse tonen

Wanneer de data nog niet beschikbaar zijn, kun je via de ‘interesse knop’ aangeven dat je geïnteresseerd bent. Zodra de data bekend zijn ontvang je een e-mail om je aan te melden voor een van de bezichtigingsmomenten.

2. Aanmelden

Zodra de data en tijden voor de bezichtigingsmomenten beschikbaar zijn, kun je op de pagina van de woning jezelf aanmelden om de woning te bezichtigen. 

Ben je niet in de gelegenheid de woning fysiek te bezoeken? Meld je dan aan voor een video bezichtiging.

3. Beheren

Kun je toch niet bij een bezichtiging aanwezig zijn? Jij kunt jouw aanmelding voor de bezichtiging aanpassen in je dashboard. 

Heb jij jezelf afgemeld? Dan kun jij je aanmelden voor een ander bezichtigingsmoment en/of jezelf opnieuw aanmelden.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

1. Meld je aan voor bezichtiging

Meld je aan voor een bezichtiging op locatie of online video bezichtiging.

Lees meer over bezichtigen

2. Vul screening gegevens aan

Je ontvangt een link naar een pagina om gegevens aan te leveren voor de screening. Op deze pagina  kun je ook jouw gewenste maandhuur voor te stellen.

3. Selectie

Gunt de verhuurder jou de woning? Dan ontvang jij een formulier om aanvullende (o.a. financiële) gegevens in te vullen. Hierna volgt nog een laatste check.

4. Contract & sleuteloverdracht

Je ontvangt (digitaal) een contract die zowel jij als de verhuurder online zullen tekenen. De sleuteloverdracht wordt nu ingepland. Gefeliciteerd!