fbpx

Zo huur je bij ons een woning

Om het jou gemakkelijk te maken, kun je met een account zelf bezichtigingen inplannen op elke woningpagina!
Hier kunnen wij jou niet telefonisch of per e-mail bij helpen.

1. Geef jouw interesse aan ✅

Als je een account hebt aangemaakt kun je op elke woningpagina aangeven dat je geïnteresseerd bent in een woning. Wij plannen vervolgens een moment om te komen bezichtigen. Er kan alléén bezichtigd worden op dit moment.

2. Jij ontvangt een e-mail zodra de bezichtigingsdatum bekend is 📩

Zodra wij een bezichtigingsmoment hebben ingepland, ontvang jij een e-mail om je aan te melden voor één van de beschikbare time-slots om te komen bezichtigen.

3. Kies time-slot om te komen bezichtigen 🕑

Ga naar de woningpagina en kies een time-slot om te komen bezichtigen. Zorg ervoor dat je op tijd bent voor het door jou gekozen moment.

4. Time-slots vol? Meld je aan voor de video bezichtiging 🎦

Alle time-slots vol? Geen zorgen! Meld je aan voor de videobezichtiging. Je kan dan helaas op dit moment de woning niet fysiek bezichtigen, maar jouw kans om de woning te huren is net zo groot als bij alle andere kandidaten. 

5. Vul het screeningsformulier in 🔍

Na de (video) bezichtiging ontvang je van ons per e-mail een link waar je jouw gegevens met ons kan delen voor de screening. Op deze pagina kun je ook jouw gewenste huurprijs voorstellen.

6. De verhuurder kiest een kandidaat 🫶🏻

Gemiddeld duurt de screeningsfase 10 werkdagen. Wij adviseren de verhuurder over wie wij de beste kandidaat vinden en de verhuurder selecteert uiteindelijk de nieuwe huurder(s). 

7. Digitaal het contract tekenen 📄

Ben jij het geworden? Gefeliciteerd! Het contract voor jouw woning kun je digitaal ondertekenen via Docusign. Ben je het niet geworden? Dan ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail met meer informatie.

8. Sleuteloverdracht 🥳

Wij plannen met jou een moment voor de sleuteloverdracht. Tijdens de sleuteloverdracht lopen wij samen de woning door en leggen wij de staat van de woning digitaal vast in een digitaal inspectierapport.

Vragen? Vraag het Sandra, onze AI-collega

Grote kans dat zij jou perfect kan helpen! Of kijk hier voor meer informatie.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op