fbpx

Liftstoring

Liftstoringen proberen we altijd zo snel mogelijk op te lossen.

Meld een defect rechtstreeks bij het liftonderhoudsbedrijf. Dat nummer vindt je in en bij de lift.

Kun je de naam of het nummer van het liftonderhoudsbedrijf niet vinden? Meld de storing dan als reparatieverzoek, wij helpen je verder.

Sta je in de lift en kom je er niet meer uit door bijv. zelf de deur te verschuiven? De alarmknop in de lift is verbonden met het onderhoudsbedrijf. Dit bedrijf neemt dan de melding aan.

Zodra jij of een van jouw buren een defecte lift heeft gemeld, handelt het liftonderhoudsbedrijf de storing verder af volgens de afspraken die hierover zijn gemaakt. Het liftbedrijf hangt een briefje en/of sticker bij de lift zodat u weet dat we bezig zijn met het verhelpen van de storing.

Hoe snel komt een monteur bij een liftstoring?

Elk liftonderhoudsbedrijf heeft andere reactietijden. Echter, wij proberen zo veel als mogelijk dezelfde afspraken te maken. In de meeste gevallen kun je hier rekening mee houden:

  • Als er iemand zit opgesloten in de lift, is de monteur er binnen 1 uur.
  • Als de lift stilstaat zonder iemand erin, komt de monteur  binnen 2 tot 4 uur.
  • Als de lift het wel doet, maar er is iets stuk (bijvoorbeeld een leuning of klapstoel). Dan komen zij dat binnen 4 uur tot een werkdag repareren.

Als er een storing is waarbij de lift langere tijd stil moet staan, bijvoorbeeld als er een onderdeel besteld moet worden, dan ontvang jij daarover informatie via het mededelingenbord in het gebouw, via een poster op de liftdeur, via de website, of per e-mail/brief.

Nieuwste artikelen

Woning huren?

Is iets aan dit artikel nog niet helemaal duidelijk of ontbreekt er wat? Laat een opmerking achter.

Hendrik van Amerongen
Lees verder
Samen met mijn vriendin ons eerste huis gehuurd via Rebid! We waren er direct bij zodra de datum voor bezichtiging bekend werd, en hebben meteen het hoogste voorstel gedaan. Het werd ons door de eigenaar gegund, bedankt!
Liselotte Kramer
Lees verder
Samen met 3 vriendinnen een prachtig huis gevonden om te delen via jullie site! We waren de op een na hoogste bieder maar werden het toch!! We zijn ook nog geholpen met onze gas water en licht aansluiting, geweldig!
Dries rooij
Lees verder
Wat een systeem, zo fijn na meerdere keren met meer dan 20 man bezichtigd te hebben. Eindelijk een keer wat innovatiefs!
James Bennet
Lees verder
I started working for Tommy Hilfiger and needed a place ASAP. My relocator told me about your site. I was able to find a place within a week, amazing. Since I lived in London, didn't need to visit the place in order to rent.
Jeanine en Erik
Lees verder
Geweldige site! Wel een beetje spannend of ons voorstel genoeg was, maar gelukkig zijn we het geworden.
Emily Taylor
Lees verder
Lived in Amsterdam for two years and in my search for a new apartment i stumbled upon your site. Wat a great way to rent an apartment, also they took care of everything regarding utilities during the checkin.
Roberto Lopez
Lees verder
Found an apartment for me and my friend, it was arranged within one week, from our viewing up until checkin, amazing.
Madelon Van Vliet
Lees verder
We hadden budget, maar konden nergens binnenkomen. Via jullie site is het eindelijk gelukt, dit werkt top. Na 4 maanden op zoek te zijn geweest binnen 2 weken een woning via jullie site. We zijn jullie erg dankbaar!
Previous
Next
Chat openen
1
Hulp nodig?
Heb je vragen? Stel ze hier. Wij helpen jou graag via Whatsapp.