**Englist translation below**

Sfeervol, licht, modern 3-kamer appartement van 59m², gelegen op een toplocatie in het bruisende De Pijp. Twee slaapkamers, moderne open keuken en lichte woonkamer.

Indeling:

Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Op de tweede verdieping is de woning te betreden. Bij binnenkomst van de woning komt u binnen in de hal. Bij binnenkomst is aan de rechterzijde een lichte, sfeervolle woonkamer aan de voorzijde van het pand met openslaande deuren naar een Frans balkon. Aangrenzend aan de woonkamer ligt de moderne open keuken. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi oven en 4 gaspitten. Bij binnenkomst liggen aan de linkerkant van de kant van de hal de twee slaapkamers (ca. 8m² en 12m²). Nette badkamer voorzien van een bad, wastafel en radiator. Er is een separaat toilet en een apart washok. Door het gehele appartement ligt een mooie lamelparketvloer en de kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing.

Locatie:

De woning ligt midden in de gezellige Pijp met een groot en divers aanbod van leuke horeca, speciaalzaken en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Goed bereikbaar met tram 3, 12 en 24 en om de hoek stopt de Noord-Zuidlijn. Daarnaast is het op loopafstand van het Sarphatipark en de binnenstad.

– De woning is per direct beschikbaar;

– Het appartement is gemeubileerd;

– De huurprijs is exclusief gas/water/licht en internet/tv;

– Waarborgsom van 2 maanden;

– Contract minimaal 1 jaar;

– Delen is toegestaan.

**English**

Bright, modern, cozy 3-room apartment of 56m² located in a prime location in bustling De Pijp. Two bedrooms, modern open kitchen, super light living room.

Layout:

Common entrance on the ground floor. Entrance of the apartment on the 2nd floor. At the front is the attractive living room with adjacent the modern open kitchen. The kitchen is equipped with a dishwasher, 4 gas burners, combi oven, fridge with freezer.  The two bedrooms (approx. 8m² and 12m²) are at the backside of the apartment, with in both rooms doors to the balcony. Neat bathroom with a bath, sink. There is a separate toilet and separate washing room. The entire apartment is equipped with large windows with double glass and there is a beautiful lamel parquet floor.

Location

The apartment is located in the cozy Pijp with a large and diverse range of nice restaurants, specialty shops and shops for daily shopping. Easily accessible by Noord-Zuid metro, tram 3, 24 and 12 and within walking distance of the Sarphatipark and the city center.

– The apartment is available immediately;

– The apartment is furnished;

– The rental price is excluding gas / water / electricity and internet / TV;

– Deposit of 2 months;

– Contract at least 1 year;

– Sharing is allowed.