Gelegen in Amsterdam ligt dit karakteristieke appartement in de Gijsbrecht van Aemstelstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 61 m2 en is gebouwd in 1901.

Leuk wonen in Amsterdam. Dat kan goed in deze buurt. Gijsbrecht van Aemstelstraat 13-1 is gelegen in de buurt Weesperzijde Midden/Zuid. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

19e eeuws pand, hoge plafonds, houten vloeren, 2 balkons (noord en zuid), open keuken, badkamer met bad en een apart toilet.Gelegen in een gezellige straat, tussen de Amstel en Volkshotel, tegenover de Vondelgym Oost en Swimgym. Dichtbij Hesp & Ysbreeker. 2 minuten lopen naar metro station Wibautstraat, 1 metrohalte van Amsterdam Amstel. Binnen 10 min ben je met de metro op Amsterdam Centraal. Via de Wibautstraat ben je eenvoudig en snel op de ring (A10) en A2. Ongemeubileerd en evt enkele meubels als een SMEG ijskast, houten tafel, kasten, etc beschikbaar.

Belangrijk:

– De woning is per direct beschikbaar.

– Het appartement is wel gestoffeerd en niet gemeubileerd.

– Waarborgsom is 2x de maandhuur.

– Contractperiode is voor Bepaalde tijd.