De woning is per 13 mei 2024 beschikbaar. Het appartement is gestoffeerd en gemeubileerd. De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit en exclusief televisie en internet. Waarborgsom is 2x de maandhuur. Contractperiode is voor bepaalde tijd, 14 maanden, tot 1 augustus 2025.

Ben je op zoek naar een stijlvolle woning met een extra kamer voor jouw specifieke behoeften? Dit gemeubileerde appartement aan de Gillis van Ledenberchstraat 29-3 in Amsterdam-West biedt de perfecte combinatie van comfort en flexibiliteit. Gelegen in een levendige buurt, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf in Amsterdam.

Dit lichte en ruime appartement beschikt over een comfortabele woonkamer, een goed uitgeruste keuken, een moderne badkamer, een gezellige slaapkamer én een extra kamer die perfect is voor gebruik als kantoor of extra slaapkamer. Met het balkon kun je genieten van frisse lucht en een prachtig uitzicht op de omgeving.

Omgeving:
De Gillis van Ledenberchstraat is gelegen in het bruisende Amsterdam-West, een buurt die bekend staat om zijn diversiteit, levendige sfeer en uitstekende voorzieningen. Op loopafstand vind je een breed scala aan winkels, restaurants, cafés en supermarkten. Bovendien ben je binnen enkele minuten in het prachtige Westerpark, waar je kunt wandelen, sporten of gewoon kunt ontspannen in de natuur.