De woning is per 31 maart 2024 beschikbaar. Het appartement is gestoffeerd en niet gemeubileerd. De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit en exclusief televisie en internet. Voorschot warmte en water bedraagt €250 p/m. Let op: dit komt boven op de huurprijs. Waarborgsom is 2x de maandhuur. Contractperiode is voor bepaalde tijd 2 jaar, met intentie tot onbepaalde tijd.

Te Huur: Ruime Woning met Buitenruimte in Utrecht

Gelegen aan de levendige Hugo de Grootstraat 48 B in Utrecht, bieden wij een prachtige woning te huur aan. Deze ruime woning beschikt over 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers, en 2 badkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Met een woonoppervlakte van 124m2 biedt deze woning alle comfort die je zoekt.

Omgeving en Wijk:
De Hugo de Grootstraat is gelegen in een bruisende buurt in Utrecht. Op loopafstand vind je diverse winkels, restaurants en cafés voor al je dagelijkse behoeften. Met het centrum van Utrecht op slechts enkele minuten afstand, geniet je van de levendige sfeer van de stad terwijl je toch kunt genieten van de rust van je eigen thuis.