De woning is per 1 juli 2024 beschikbaar. De woning is gestoffeerd en gemeubileerd. De huurprijs is €1950 exclusief gas, water en elektriciteit en exclusief televisie en internet. Waarborgsom is 2x de maandhuur. Contractperiode is voor bepaalde tijd, 2 jaar.

Deze ruime 4-kamerwoning gelegen aan de Huniadijk 25 biedt comfortabel wonen met een moderne touch. Met een woonoppervlakte van 103 m2, inclusief 3 slaapkamers en een strakke badkamer, is deze woning ideaal voor gezinnen of werkende professionals die op zoek zijn naar een fijne woonruimte. Geniet van het balkon van 9,1 m2, perfect voor ontspanning na een lange dag. De woning beschikt ook over een eigen parkeerplaats en een berging, waardoor u voldoende ruimte heeft voor uw voertuig en opslagbehoeften. Daarnaast is de woning gemeubileerd, wat het gemak van verhuizen vergroot.

Omgeving en Wijk:
De Huniadijk is gelegen in een rustige en gezinsvriendelijke buurt in Rotterdam. Op loopafstand vindt u verschillende voorzieningen zoals winkels, scholen en recreatiegebieden. Het nabijgelegen openbaar vervoer biedt eenvoudige toegang tot het stadscentrum en andere delen van Rotterdam. De wijk staat bekend om zijn groene omgevingen en moderne voorzieningen, waardoor het een populaire keuze is voor gezinnen en jonge professionals. Ontdek de levendige sfeer van Rotterdam terwijl u geniet van de rust van uw nieuwe thuis aan de Huniadijk.