Belangrijk:

– Het appartement is 05/08/2024 beschikbaar.

– Het appartement is gestoffeerd

– De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit en exclusief televisie en internet.

– Waarborgsom is 2x de maandhuur.

– Contractperiode is voor bepaalde tijd, tot 1 maart 2026

Bent u op zoek naar een comfortabele en goed onderhouden woning in het hart van Den Bosch? Ontdek dan Leonardo da Vinciplein 36, een prachtig appartement met een woonoppervlakte van 90m2.
Deze woning, gelegen op de 6e verdieping, beschikt over twee slaapkamers, een ruime woonkamer en een mooie keuken. De badkamer is modern en compleet met alle voorzieningen. Ondanks dat de woning geen buitenruimte heeft, zult u genieten van het daglicht door de ruime raampartijen.

Het appartement is voorzien van een energielabel C, wat betekent dat de woning energiezuinig is. Dit draagt bij aan een comfortabel binnenklimaat en lagere energiekosten.

Deze mooie en comfortabele woning ligt op een ideale locatie. De woning is gelegen in een levendige wijk met diverse voorzieningen binnen handbereik. Denk aan winkels, restaurants en culturele hotspots.
Daarnaast is het openbaar vervoer goed geregeld in deze buurt en kunt u altijd gemakkelijk parkeren op de openbare parkeerplaatsen voor minder dan 50 euro per jaar.

Houd er rekening mee dat roken en huisdieren niet zijn toegestaan in de woning. Woningdelen is ook niet toegestaan.