Markendaalseweg 67-C4 Breda

Te Huur: Modern 2-Kamer Appartement in Breda – Markendaalseweg 67-C4 Breda

Bent u op zoek naar een modern, efficiënt ingedeeld appartement in een levendige woonwijk van Breda? Ontdek dan dit sfeervolle appartement aan de Markendaalseweg 67-C4 Breda, beschikbaar vanaf 1 juni 2024 voor onbepaalde tijd, met een minimumhuurperiode van 12 maanden.

Belangrijkste kenmerken:

– Woonoppervlakte: 42 m², perfect voor singles of koppels.– Kamers: 2 kamers, inclusief 1 ruime slaapkamer, bieden een comfortabele leefruimte.– Badkamer: Moderne badkamer met een inloopdouche, voor een verfrissend begin van de dag.– Keuken: Een praktisch ingerichte keukenruimte (details niet gespecificeerd).– Stoffering: Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, zodat u direct kunt beginnen met het personaliseren van uw nieuwe thuis.– Energielabel: A-label, wat zorgt voor lage stookkosten en een duurzaam woongenot.– Bouwjaar: Na 2010, u profiteert van een moderne bouwstandaard en afwerking.

Extra informatie:

– Gestoffeerd: Ja, wat zorgt voor een nette basisinrichting van vloeren en ramen.– Gemeubileerd: Nee, u heeft alle vrijheid om het appartement naar eigen smaak in te richten.– Parkeergelegenheid: Ruime mogelijkheid tot openbaar parkeren in de omgeving.– Huisdieren: Toegestaan, waardoor uw trouwe viervoeter welkom is.– Roken: Niet toegestaan, wat bijdraagt aan een fris leefklimaat.– Kosten: De huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit, en exclusief televisie en internet. Servicekosten bedragen €125 per maand en de stofferingskosten bedragen €105 per maand.– Waarborgsom: 1x de maandhuur, voor uw en onze zekerheid.– Ligging: Gelegen in een gezellige woonwijk, nabij alle dagelijkse voorzieningen en met goede verbindingen naar het centrum.

Let op: De getoonde foto’s zijn illustratief. Het werkelijke appartement kan afwijken.

Dit appartement biedt u een fijne, eigen plek met alle gemakken van modern wonen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten of een bezichtiging plannen? Neem dan direct contact op. Mis deze kans niet om uw nieuwe thuis in Breda te vinden!