Belangrijk:

– De woning is 02/12/2023 beschikbaar.

– Het appartement is gestoffeerd en gemeubileerd.

– De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit (voorschot van 250 euro per maand) en exclusief televisie en internet.

– Waarborgsom is 1x de maandhuur.

– Contractperiode is voor bepaalde tijd (1 jaar).

 

Natuurlijk, hier is een advertentietekst zonder opsomming:

Ruime Gestoffeerde en Gemeubileerde Woning met 2 Slaapkamers

Welkom in deze prachtige, ruime woning met 2 slaapkamers, ideaal voor uw comfortabele levensstijl. Gelegen in een rustige buurt, is deze woning beschikbaar vanaf 2 december 2023.

De woonoppervlakte van 88 m2 biedt volop ruimte voor uw dagelijkse activiteiten. Deze bestaande bouw is zowel gestoffeerd als gemeubileerd, waardoor u zonder gedoe meteen kunt verhuizen.

In deze woning vindt u een ruime woonkamer waar u kunt ontspannen en genieten van gezellige avonden. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur, waardoor koken een plezier wordt.

Dit huis biedt 2 slaapkamers, wat ideaal is voor een stel of klein gezin. De badkamer heeft een bad en een apart toilet voor uw gemak.

De woning ligt op loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, waardoor het een handige locatie is voor al uw behoeften.

Mis deze kans niet om in deze comfortabele en goed onderhouden woning te wonen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.