Belangrijk:

– De woning is 30/07/2021 beschikbaar.

– Het appartement is gemeubileerd.

– De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit en exclusief televisie en internet.

– Waarborgsom is 1x de maandhuur.

– Contractperiode is voor onbepaalde tijd.

Een heerlijk licht, riant 4 kamer appartement met zonnig gelegen balkon en berging dat over een aantal jaren voldoet aan uitstekende moderne en hoogwaardige energiezuinige wooneisen .De woning is gelegen op de 2e verdieping. De hal, v.v. meterkast en intercom installatie, geeft toegang tot de badkamer, het separaat gelegen toilet, de inpandige (voorraad) berging, drie slaapkamers en de riante woonkamer met semi open wooneetkeuken. De wooneetkeuken en één slaapkamer geven beide toegang tot het balkon.De woonkamer met wooneetkeuken zijn samen ca. 37 m2 groot, met recht een fantastische leefruimte! De grote slaapkamer omvat ca. 13 m2. De twee andere (slaap)kamers zijn elke ca. 9 m2 groot.

Ligging:zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de woning:Vanuit de woonkamer en de slaapkamer aan de voorzijde, de 2 slaapkamers en het balkon aan de achterzijde is er weids uitzicht over de groene omgeving.Dit vrije uitzicht biedt een extra fijn en rustig woongenot. De zonnige Zuid ligging geeft veel lichtinval evenals alle vertrekken v.v. grote raamkozijnen.

LUXE KEUKEN: Siemens inbouwapparatuur en granieten aanrechtblad. De Duitse keuken is gelegen in het verlengde van de woonkamer en beschikt over een schitterend granieten (hoek opgesteld) aanrechtblad, prachtig keukenwand spatscherm, Siemens inbouwapparatuur, aparte oven/ grill, aparte magnetron, vaatwasser, koelkast/ vriezer, spoelbak, gasfornuis, afzuigkap en veel opbergkasten / lades.

BADKAMER: De badkamer is centraal gelegen en is uitgerust met doucheruimte, wastafel. 

TOILET: Separaat gelegen toilet met wasfontein. De opstelling van de C.V. installatie (t.b.v. warm water en verwarming) bevindt zich ook in deze ruimte.De woning is grotendeels in lichte kleuren geschilderd (2021) en in vrijwel het gehele appartement ligt een nette laminaat vloer (2021).

LOCATIE:De woning is rustig gelegen in een mooi groenrijk hof vlakbij een speeltuin. Voor de dagelijkse boodschappen en diverse voorzieningen (zorgcentra, bibliotheek, kerk, scholen, kinderopvang en meer) kunt u terecht bij winkelcentrum Reigersbos of het nabij gelegen winkelcentrum Holendrecht.Grote winkelcentra zoals ‘De Amsterdamse Poort’ en het moderne uitgaansgebied ‘de Arenaboulevard’ met o.a. bioscoop en restaurants zijn snel per fiets, auto of metro 50-en 54 te bereiken.

BEREIKBAARHEID:De stations metro Reigersbos (op loopafstand) en NS Station Holendrecht (dichtbij) bieden uitstekende verbindingen naar o.a. Amsterdam centrum (via streekbussen, metro 50 / 54 en trein).Met de auto is de A9, A10, A1, A2 en A6 naar diverse richtingen snel en eenvoudig te bereiken. Ook Luchthaven Schiphol is binnen ca. 20 minuten te bereiken.