Belangrijk:

– Het appartement is per 25-01-2024 beschikbaar.

– Het appartement is wel gestoffeerd en niet gemeubileerd.

– De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit en exclusief televisie en internet.

– De huurprijs is inclusief 300 euro aan servicekosten.

– Het appartement voorzien van een warmtepomp. De vloer in het appartement is voorzien van een vloerverwarming en een vloerverkoeling. 

– Waarborgsom is 1x de maandhuur.

– Contractperiode is voor een bepaalde tijd van 2 jaar.

🏡 Ruim 3-Kamer Appartement in Leiden

Dit prachtige nieuwe appartement in het bruisende Leiden wordt met trots gepresenteerd. Het biedt comfortabele woonruimte met 2 slaapkamers, moderne voorzieningen en een uitstekende locatie, wat het de ideale plek maakt om te wonen.

Hier zijn alle details die u moet weten:

Kenmerken:

  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte (m²): 105
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Soort Bouw: Nieuwbouw
  • Gestoffeerd: Ja
  • Gemeubileerd: Nee

De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. Er is ook een apart toilet beschikbaar. Een balkon biedt buitenruimte om van te genieten.

Dit appartement is beschikbaar vanaf 25 januari 2024 voor een bepaalde huurperiode, van twee jaar.. De waarborgsom bedraagt 1x de maandhuur en er is geen minimale inkomenseis. Daarnaast zijn er servicekosten van €300 per maand.

Het appartement is gestoffeerd maar niet gemeubileerd. De huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit, televisie en internet. Wat extra comfort biedt, is dat het appartement is voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming en -koeling.

Er is geen mogelijkheid om de woning te delen, en huisdieren zijn niet toegestaan. Roken is ook niet toegestaan in het appartement.

Dit appartement bevindt zich in een gebouw dat na 2010 is gebouwd en beschikt over een schuur/berging voor extra opslagruimte. Parkeergelegenheid is beschikbaar in de omgeving via openbaar parkeren.

Mis deze kans niet om in dit moderne en comfortabele appartement te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.