Heb je interesse in deze woning? Vul via de volgende link jouw gegevens in. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met jou op. Als je een woning krijgt toegewezen, kun je de keuze maken of je de woning definitief wil huren.

Vul gegevens in

Bezichtigingen zijn niet mogelijk. Je kan wel een rondje lopen om het gebouw en door het park waar het complex zich bevindt. Meer weten over het nieuwbouwproject Sibeliuspark met 145 middenhuur woningen?

https://www.rebid.nl/oss-sibeliuspark

Belangrijk:

– De woning is 02/01/2024 beschikbaar.

– Het appartement is niet gestoffeerd en niet gemeubileerd.

– De huurprijs is exclusief water en elektriciteit en exclusief televisie en internet.

– Waarborgsom is 1x de maandhuur.

– Contractperiode is voor onbepaalde tijd, met een minimumduur van 1 jaar. 

“Comfortabel, Duurzaam & Betaalbaar 3-Kamer Appartement in het Sibeliuspark in Oss”

Maak kennis met je droomwoning! We zijn trots om dit duurzame, comfortabele en betaalbare 3-kamer appartement van 80 m2 te huur aan te bieden in Sibeliuspark, Oss.

Het ruim opgezette appartement bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer en een open woonkamer met keuken. Ook geniet je van je eigen ruime balkon; perfect voor die zonnige ontbijtmomenten of een rustige avond buiten. Plus, je hebt de beschikking over je eigen berging in het souterrain van het complex.

De woning is uitgerust met alle moderne gemakken en heeft een A+ energielabel, dankzij de toepassing van een warmtepomp, wat resulteert in uitzonderlijk lage energiekosten. Het voorschot voor water elektriciteit bedraagt €131,17. Daarnaast is er voor iedereen een parkeerplaats op eigen terrein, hiervoor wordt €60 per maand in rekening gebracht.

Het Sibeliuspark is een groene oase en is gunstig gelegen in Oss, met alle voorzieningen binnen handbereik. Je vindt er een scala aan winkels, restaurants, scholen en gezondheidscentra. Het bruisende stadscentrum is slechts op een steenworp afstand, terwijl je ook binnen een mum van tijd in de prachtige omringende natuur bent.

Dit appartement is per 2 januari 2024 beschikbaar voor onbepaalde tijd. De maandelijkse huurprijs bedraagt €1.331. Er wordt een waarborgsom gevraagd van één maand huur.

Dit is je kans om een duurzame, comfortabele en betaalbare woning te huren in een van de meest gewilde wijken van Oss. We kijken ernaar uit je te ontmoeten in het Sibeliuspark!