Belangrijk:

-Beschikbaar per 20/2/23

-Het appartement is compleet gestoffeerd en gemeubileerd

-Waarborgsom is 2x de maandhuur

-Contractperiode is voor een bepaalde tijd, maximaal 2 jaar en met kans op verlening 

Op de zesde verdieping gelegen, royaal 3-kamer appartement met een fantastisch uitzicht over Diemen en Amsterdam. Dit appartement met balkon aan de zonnige zijde van circa 77 m² is gelegen op de 6e verdieping van een verzorgd appartementencomplex in Diemen-Noord. Het complex grenst direct aan het Amsterdam-Rijnkanaal en heeft een rustige ligging met gratis parkeergelegenheid in de hele omgeving. In de nabije omgeving van het complex bevinden zich op loop- en fietsafstand diverse natuurgebieden, waaronder wandel- en recreatiegebied Overdiemen, Diemerbos en het Diemerpark. Voor uw dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum Diemen-Noord aan het Gruttoplein om de hoek gelegen, op nog geen 10 min fietsen vindt u ook het overdekt winkelcentrum Diemen.

Het is zeer goed bereikbaar met verschillende uitvalswegen zoals de A1, A9 en Ring A10 op 2 min rijden. Ook het openbaar vervoer (bus, trein) met een directe verbinding met Amsterdam CS, Weesp en Almere bevinden zich op steenworp afstand. Binnen 7 min fietsen bevindt u zich in Amsterdam Oost en Science Park, en op nog geen 30 min afstand fietsen Amsterdam Centraal. Verder kenmerkt de woonwijk zich door zijn kindvriendelijke karakter met diverse basisscholen, kinderopvang en groene omgeving.

Indeling:

Begane grond: afgesloten entree met trapopgang en lift. Zesde verdieping: entree/hal, woonkamer met modern uitgevoerde open keuken en toegang tot het zonnige balkon op het zuidoosten. Via de tussenhal is er toegang tot het separaat toilet, badkamer en twee ruime slaapkamers. Het appartement is geheel opgeknapt in 2018, volledig gemeubileerd en woonklaar!