De woning is 30 juni 2024 beschikbaar. Het appartement is gestoffeerd en gemeubileerd. De huurprijs is exclusief elektriciteit, televisie en internet. De servicekosten bedragen €276 per maand, dit is inclusief een voorschot op de stookkosten. Waarborgsom is 2x de maandhuur. Contractperiode is voor bepaalde tijd, 1,5 jaar.

Ben je op zoek naar een unieke en comfortabele woonervaring? Dan is dit prachtige, gemeubileerde appartement aan de Zevenblad 82 in Uithoorn precies wat je zoekt! Gelegen in een rustige en groene omgeving, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf.

Indeling:
Dit charmante appartement is ontworpen met oog voor comfort en stijl. Het beslaat één verdieping en biedt een ruime leefomgeving met veel natuurlijk licht. De woonkamer is in open verbinding met de moderne keuken en biedt toegang tot een gezellig balkon waar je kunt genieten van een kopje koffie of diner bij zonsondergang. De slaapkamer is uitgerust met een comfortabel tweepersoonsbed, en er is een aparte luxe badkamer. Een handige berging en gemeenschappelijke ruimtes bieden extra gemak en opslag.

Omgeving:
De Zevenblad 82 is gelegen in een vriendelijke en rustige buurt van Uithoorn, omgeven door groen en dichtbij alle essentiële voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. De wijk biedt een perfecte balans tussen rustig wonen en de nabijheid van stedelijke faciliteiten. Geniet van een ontspannen wandeling langs de nabijgelegen waterwegen of verken de charmante lokale winkels.

Met uitstekende verbindingen naar grotere steden zoals Amsterdam, is dit de ideale locatie voor wie de rust wil genieten zonder de stad te ver uit het oog te verliezen.