fbpx

Verhuurgarantie

Als wij jouw woning niet binnen 8 weken verhuren,
mag jij de woning uit de verhuur halen en storten wij de volledige ‘fee’ terug. No cure, no pay.

Wanneer krijg ik de volledige 'fee' terug?

Indien wij jouw woning binnen 8 weken niet hebben verhuurd, je wenst de woning niet langer via Rebid te verhuren en tijdens de verhuurperiode is aan de onderstaande voorwaarden voldaan.

Indien het bovenstaande van toepassing is storten wij de gehele ‘full service fee’ binnen 7 dagen terug. Het gaat om het bedrag van de ‘fee’, exclusief additioneel gekozen opties zoals bijvoorbeeld fotografie, een woning video of 3D model.

Indien je gekozen hebt voor een abonnementsvorm, krijg je de tot dan toe geïncasseerde bedragen teruggestort.

* De periode van 8 weken geldt vanaf het moment dat de advertentie door jou is goedgekeurd en online staat op Rebid.nl.

De voorwaarden voor onze verhuurgarantie

Wij verwachten dat de woning gedurende een periode van 8 weken exclusief via ons op de markt mag worden aangeboden (dus niet via een andere partij/makelaar). Op deze manier kunnen wij het optimale resultaat voor jou als verhuurder realiseren. Naast op Rebid.nl, wordt jouw woning ook op alle andere platformen gepresenteerd zoals o.a. Funda.nl, Pararius.nl, Huurwoningen.nl en bij ons netwerk aan expat relocators. 

Wij starten altijd met een door ons samen bepaalde vraagprijs. Bij Rebid.nl doen huurders een voorstel voor de maandhuur, waarvoor zij de woning willen huren. Het kan zo zijn dan de markt bereid is een andere huurprijs te bepalen dan wij samen hebben bepaald. Om de woning alsnog te kunnen verhuren en snelheid te kunnen behouden (en dus leegstand te voorkomen), verwachten wij van jou als verhuurder een flexibiliteit van 10% vanaf de vraagprijs (de initiële prijs die wij samen overeengekomen zijn).

Zodra de advertentie van jouw woning online staat verwachten wij direct de eerste geïnteresseerden, waar wij vervolgens de bezichtiging voor zullen organiseren. Na de bezichtiging vullen de overgebleven kandidaten een screeningsformulier in en doen zij een voorstel voor de huurprijs.

Je mag dan ook van ons verwachten dat wij in een periode van 8 weken, minimaal twee kandidaten aan jou voorstellen, die wij na onze uitgebreide screening als geschikt hebben beoordeeld om jouw woning te huren. Gemiddeld verhuren wij een woning binnen 14 dagen.

Wij verwachten vervolgens van jou dat je één van de kandidaten accepteert, indien ze aan de volgende eisen hebben voldaan:

  • Een kandidaat verdient bruto minimaal 2,5x de huur.
  • Naar aanleiding van de motivatie, identificatie, BKR/EDR checks en inkomensbewijs de kandidaat geschikt bevonden.

In sommige gevallen heb je als eigenaar bijvoorbeeld een verhuurhypotheek nodig. Als toestemming door de bank uiteindelijk niet verleend wordt, terwijl wij al wel gestart zijn met de verhuur, valt dit buiten onze macht.

Om jouw woning zo snel mogelijk te kunnen verhuren, mogen wij van elkaar verwachten dat wij binnen 2 werkdagen naar elkaar reageren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen over bezichtigingen, kandidaten of contracten.

Daarnaast verwachten wij volledige medewerking bij de verhuur. Dit betekent o.a. toegang tot de woning wanneer gewenst (in overleg) en de mogelijkheid tot het onbeperkt inplannen van bezichtigingen om jouw woning z.s.m. en binnen de gestelde periode te kunnen verhuren.

Hoe werkt het?

1. Intake + woningpresentatie

Tijdens een (telefonisch) intake gesprek nemen wij alle details van jouw woning door.

Wij maken jouw woningprofiel compleet. Nog geen foto’s of plattegrond? Regelen wij.

2. Bepaal jouw minimale huurprijs

Wat wil jij minimaal als maandhuur ontvangen? Nog geen idee? Vraag ons om advies.

3. Wij verzorgen de bezichtigingen

Een van onze verhuur specialisten in jouw stad ontvangt de kandidaten die komen bezichtigen.

4. Optimale huurprijs + screening

Geïnteresseerden doen een voorstel voor de maandhuur, voor maximaal rendement.

Jij ontvangt de screening van alle kandidaten en beslist wie de nieuwe huurder wordt.

5. Verhuurd, gefeliciteerd!

Jij tekent online met de huurder(s) een digitale huurovereenkomst, wij verzorgen ook de incheck.

Meer over onze werkwijze?

Verhuurgesprek aanvragen

Wil je meer informatie over onze werkwijze of wil je dat wij jouw woningen aanmelden? Vul dan het onderstaande formulier in, wij nemen binnen één werkdag contact met jou op.

FotoXperience