Belangrijk:

– De woning is per direct beschikbaar.

– Het appartement is gestoffeerd en niet gemeubileerd.

– De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit en exclusief televisie en internet.

– Waarborgsom is 1x de maandhuur.

– De servicekosten bedragen €175,- p/m.  Let op dit komt bovenop de huurprijs. 

– Contractperiode is voor bepaalde tijd, 2 jaar met intentie tot onbepaalde tijd.  

Ben je op zoek naar een comfortabele en gezellige woning in het hart van Rotterdam? Zoek niet verder! Deze prachtige 3-kamer woning aan de Hilledijk 265 A2 biedt alles wat je zoekt en meer. Met 2 slaapkamers, een heerlijk balkon en een gunstige ligging, is dit de ideale plek om van het stadsleven te genieten. Er is een beveiligde fietsplek beschikbaar voor de deur. Bij het appartement hoort een stalplek voor een fiets in de fietstrommel voor de deur. De gehele stoffering is nieuw (gordijnen, vitrages, vloer, badkamermeubels, lampen). Afgelopen maand zijn de muren, plafonds, deuren en kozijnen geverfd. De wasmachine hoeft niet in de woning te staan. Daarvoor is ruim plek op de zolder, hier kan de was ook worden gedroogd. 

De woning is gelegen aan de levendige Hilledijk in Rotterdam. Deze buurt biedt een ideale mix van stedelijke voorzieningen en rustige woonstraten. Op loopafstand vind je diverse winkels, restaurants en supermarkten voor al je dagelijkse behoeften. Bovendien ben je binnen enkele minuten in het bruisende stadscentrum van Rotterdam, waar je kunt genieten van cultuur, entertainment en uitgaansgelegenheden.

Mis deze kans niet om in deze geweldige woning te wonen! Neem nu contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf de charme van deze woning en de omgeving. Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken contact op!