Belangrijk:

– De woning is 08/06/2023 beschikbaar.

– Het appartement is gestoffeerd en gedeeltelijk gemeubileerd.

– De huur is inclusief de service kosten (250,-)

– De huurprijs is inclusief gas, water en elektriciteit (service kosten) en exclusief televisie en internet.

– Waarborgsom is 1x de maandhuur.

– Contractperiode is voor bepaalde tijd (2 jaar).

Gelegen in Zaandam ligt dit prachtige appartement aan de Hogendijk. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 45 m2 en is gebouwd in 1959.

Uniek wonen in Zaandam. Dat kan goed in deze buurt. Hogendijk 164 is gelegen in de Russische buurt. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Zaandam, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Important:

– The house is available 08/06/2023.

– The apartment is upholstered and half-furnished.

– The rent is including the service costs (200,-)

– The rent is including gas, water and electricity (service costs) and excluding television and internet.

– Deposit is 1x the monthly rent.

– Contract period is for a definite period (2 year).

Located in Zaandam, this beautiful apartment is located on the Hogendijk. The apartment has a living area of ​​45 m2 and was built in 1959.

Unique living in Zaandam. That is possible in this neighborhood. Hogendijk 164 is located in the Russian neighbourhood. The neighborhood has a relatively large number of young residents between the ages of 25 and 44. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood considering the population density.

The house is easily accessible with many amenities nearby. Located within walking distance of the center of Zaandam, walking distance of a supermarket and walking distance of a train station. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 3-minute drive away.