Belangrijk:

– De woning is per direct beschikbaar.

– Het appartement is wel gestoffeerd en niet gemeubileerd.

– De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit en exclusief televisie en internet.

– Waarborgsom is 1x de maandhuur.

– Contractperiode is voor bepaalde tijd (2 jaar).

– Eigen parkeerplaats optioneel 150,-

– Het appartement is zeer goed geïsoleerd.

– Gelegen in het centrum. 

Hip wonen in Haarlem. Dat kan goed in deze buurt. Jacobstraat 53 is gelegen in de buurt Vijfhoek. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Het appartement bevindt zich boven de Albert Heijn en gelegen naast de Pathe. Ook ligt het gesitueerd op loopafstand van het centrum van Haarlem. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 10 minuten rijden. Er is een directe snelbus naar Schiphol op 5 minuten afstand.

Important:

– The house is available immediately.

– The apartment is upholstered and not furnished.

– The rent is excluding gas, water and electricity and excluding television and internet.

– Deposit is 1x the monthly rent.

– Contract period is for a definite period (2 years).

– Own parking space optional 150,-

– The apartment is very well insulated.

– Located in the center.

Hip living in Haarlem. That is possible in this neighborhood. Jacobstraat 53 is located in the Vijfhoek neighborhood. The neighborhood has a relatively large number of young residents between the ages of 25 and 44. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood considering the population density. The house is easily accessible with many amenities nearby. The apartment is located above the Albert Heijn and next to the Pathe. It is also situated within cycling distance of the center of Haarlem. In addition, the nearest exit road in the vicinity is a 10-minute drive away. There is a direct express bus to Schiphol Airport 5 minutes away.