Belangrijk:

– De woning is vanaf 5 november beschikbaar.

– Het appartement is deels gemeubileerd.

– De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit en exclusief televisie en internet.

– Waarborgsom is 1x de maandhuur.

– Contractperiode is voor bepaalde tijd, 1 jaar met mogelijkheid tot onbepaalde tijd.

Beschrijving:
De woning is gesitueerd aan de prachtige grachtengordel van Amsterdam, aan de Keizersgracht. Op de hoek van de Vijzelstraat, midden in het bruisende centrum. Aan de Vijzelstraat zijn veel leuke koffiezaakjes te vinden en voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn om de hoek. Het Rembrandtplein en Leidseplein, met veel leuke en gezellige restaurants en cafés, zijn op loopafstand te vinden! Ook nabij gelegen zijn het Amstelveld, de Bloemenmarkt en de Nieuwe Spiegelstraat met een groot aanbod aan diverse kunstgalerieën. Maar ook bijvoorbeeld het Rijksmuseum, Koninklijk Theater Carré of de Stopera op het Waterlooplein zijn nabij evenals supermarkten, de gezellige Negen Straatjes en tal van restaurants, cafés en koffiebarretjes. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de Noord/Zuidlijn halte Vijzelgracht is letterlijk om de hoek.

Het appartement heeft een prachtig zicht op de gracht. Doordat het appartement drie ramen breed is, is het appartement heel licht en zeer ruim. De ligging, breedte en de grandeur van het entree maken dit tot een top appartement. Het appartement beschikt over een berging.

Via de prachtige hal met fraaie trap bereikt u het appartement op de eerste verdieping. Voordeur, entree met de hal met toegang tot de slaapkamer met badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en wastafel. Het marmer waarmee de badkamer is afgewerkt is zeer fraai en van zeer goede kwaliteit. De woonkamer bevindt aan de voorzijde. De lichte en brede woonkamer heeft prachtig zicht op de gracht. Aan de achterzijde van de woonkamer is de open keuken met inbouwapparatuur.