De woning is per 1 mei 2024 beschikbaar. Het appartement is gestoffeerd en gemeubileerd. De huurprijs is €1600 exclusief gas, water en elektriciteit en exclusief televisie en internet. Waarborgsom is 2x de maandhuur. Contractperiode is voor bepaalde tijd, 2 jaar, met intentie tot onbepaalde tijd.

Ben je op zoek naar een comfortabel en modern appartement in Zoetermeer? Zoek niet verder! Dit prachtige appartement aan de Margaretha Havermanstraat 47 biedt alles wat je nodig hebt voor een aangename woonsfeer.

Over de Omgeving:
Het appartement is gelegen in een rustige en groene wijk van Zoetermeer. Op loopafstand vind je diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, en openbaar vervoer. Het nabijgelegen recreatiegebied biedt volop mogelijkheden voor ontspanning in de natuur. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelweg richting steden als Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Dit appartement is ideaal voor een stel, klein gezin of een individu dat op zoek is naar comfortabel en modern wonen in een aantrekkelijke omgeving. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een bezichtiging!