Belangrijk:

– De woning is per 1 januari 2022 beschikbaar.

-De woning is gestoffeerd en niet gemeubileerd.

– Het huis is nog in verbouwing is en nog wordt op diverse manieren afgewerkt, hierbij komt ook nog een nieuwe keuken met inductie kookplaat en nieuwe badkamermeubels.  Het huis wordt uiteraard strak en compleet geleverd!

-De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit (hier wordt een voorschotbetaling van €94,20 gehanteerd) en exclusief internet en tv.

-Waarborgsom is 1x de maandhuur.

-Contractperiode is voor bepaalde tijd, 2 jaar met intentie tot onbepaalde tijd. 

Gelegen in Vlaardingen ligt dit fraaie 4-kamer appartement aan de Mendelssohnplein. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 97 m2, is gebouwd in 1949 en heeft een energielabel C. 

Hip wonen in Vlaardingen. Dat kan goed in deze buurt. Mendelssohnplein 15-C is gelegen in de buurt Vettenoordse Polder Oost. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is  goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Vlaardingen, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit vier kamers waarvan drie slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning.