Belangrijk:

– De woning is 01/08/2023 beschikbaar.

– Het appartement is gestoffeerd en niet gemeubileerd.

– De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit en exclusief televisie en internet.

– Waarborgsom is 1x de maandhuur.

– Contractperiode is voor bepaalde tijd, 2 jaar. 

CHARMANT EN ROYAAL WONEN IN LOOSDRECHT: Oud-Loosdrechtsedijk 50-A

Komt u in aanmerking voor dit prachtige, ruime huis van 304 m² met een eigen tuin en parkeerplaats, gelegen aan de schilderachtige Oud-Loosdrechtsedijk in Loosdrecht?

Dit is een zeldzame kans om een hoogwaardige woning te huren met vijf kamers, drie slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Het perceel is een royale 1126 m², wat zorgt voor een heerlijke open en ruime sfeer.

De woning biedt een ruime tuin, perfect voor buitenactiviteiten of gewoon om te genieten van de rust en de natuur. De woning heeft ook een eigen parkeerplaats, wat een groot gemak biedt voor huurders met een of meerdere voertuigen.

De woning is beschikbaar vanaf 1 augustus 2023 voor een contractduur van twee jaar. De gewenste huurprijs bedraagt €3000, exclusief servicekosten van €300 voor overige diensten. Een waarborgsom ter hoogte van een maand huur is vereist.

De woning staat open voor woningdelers en studenten, en huisdieren zijn toegestaan. Echter, roken is niet toegestaan in de woning. De woning wordt ongemeubileerd verhuurd, zodat u de ruimte naar eigen smaak kunt inrichten.

Loosdrecht is een schilderachtige en rustige gemeente, bekend om haar prachtige meren en natuur. Wonen aan de Oud-Loosdrechtsedijk betekent dat u op korte afstand woont van een scala aan buitenactiviteiten, waaronder varen, wandelen en fietsen. Tegelijkertijd biedt de omgeving voldoende voorzieningen, zoals winkels, restaurants en scholen.

Mis deze unieke kans niet om deze droomwoning te huren in het prachtige Loosdrecht! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.