Belangrijk:

– De woning is 30/09/2023 beschikbaar.

– Het appartement is gestoffeerd en niet gemeubileerd.

– De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit en exclusief televisie en internet.

– Waarborgsom is 2x de maandhuur.

– Contractperiode is voor bepaalde tijd.

**Prachtig en Duurzaam 3-kamer appartement in het bruisende Amsterdam**

Graag presenteren we u dit moderne, nieuw opgeleverde appartement aan de Papaverhof 15C, 1032LX, in het hart van Amsterdam. Beschikbaar vanaf 30 september 2023, dit duurzame appartement met A++ energielabel is perfect voor iedereen die op zoek is naar comfort, gemak en groen wonen in de stad met een zwembad naast de deur.

Met een woonoppervlakte van 59 m², bestaat het lichte appartement uit 3 kamers, waaronder 2 slaapkamers en een open woonkamer verbonden met de luxe keuken met Siemens apparatuur; vaatwasser, grote koelvriescombinatie, elektrische kookplaat met afzuiger en een grote combi-oven met WiFi . Er is ook een moderne luxe badkamer aanwezig met een douche en wastafelmeubel. De inpandige berging met wasmachine en droger aansluiting.

Aan de westkant van het appartement vindt u een ruim balkon van 9m², dit terras is via 2 grote schuifpuien toegankelijk waar u kunt genieten van de zon en het uitzicht. Voor de ramen bevindt zich een strook met een geveltuin.

Het appartement heeft vloerverwarming en comfort vloer koeling en is voorzien van drie dubbel geïsoleerd glas. Er wordt gebruik gemaakt van collectieve, duurzame, grondwarmte en zonnepanelen voor lagere energiekosten. Het is dus een gasloze woning. Het appartement is volledig gestuukt en geschilderd met een vloerafwerking. De twee deuren die uitkomen in de woonkamer naar de gang en de slaapkamer, zullen nog vervangen worden voor glazen deuren met zwarte staalconstructie. 

Het appartement heeft een inpandige privé parkeerplaats, een zeer gewilde voorziening in de stad. Bij de parkeerplek is een mogelijkheid om elektrisch auto’s te laden [er worden geen parkeervergunningen op straat afgegeven]. Bovendien is er in de garage een privé bergruimte beschikbaar van 5,4 m2.

Let op: deze woning is niet geschikt voor woningdelers of studenten. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.

Appartement is gelegen in een prachtig stoer, robuuste nieuwbouw met een klassieke, luxe, monumentale look, terugtrappende gevel met geveltuin. De woning is bereikbaar via de garage of via binnenhof. 

De Papaverhof is ideaal gelegen in de wijk Noord, een levendige en snelgroeiende hippe wijk van Amsterdam, waar u van een breed scala aan voorzieningen kunt genieten zoals winkels, restaurants en parken.

De Appartement ligt dichtbij het centrum van Amsterdam, op 3 min fietsen naar de pont richting de Pontsteiger en ligt op 9 min fietsen naar de pont richting het Centraal station. De A10 is bereikbaar met de auto in 6 min.

De maandelijkse huurprijs is €1800 voor het appartement en €300 voor de parkeerplaats, met bijkomende servicekosten van €70 voor de VvE en €44,64 voor de parkeerplek. Er is ook een verwacht voorschot voor warmte, licht (WL) van ongeveer €200 per maand. Een waarborgsom gelijk aan 2x de maandhuur is vereist.

Het huurcontract wordt aangegaan voor een nog te bepalen termijn, waarvoor we graag advies geven.

Heeft u interesse in dit stijlvolle en energiezuinige appartement? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We helpen u graag uw nieuwe thuis in de Papaverhof te vinden.