Belangrijk:

– De woning is 30/06/2023 beschikbaar.

– Het appartement is gestoffeerd en niet gemeubileerd.

– De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit en exclusief televisie en internet.

– Waarborgsom is 1x de maandhuur.

– Contractperiode is voor bepaalde tijd, 2 jaar met diplomatenclausule. 

Te huur: Prachtige woning met 2 slaapkamers en balkon in Zoetermeer

Adres: Stadhoudersring 188, 2713GH Zoetermeer

Beschikbaar vanaf: 22 juni 2023

Deze ruime woning aan de Stadhoudersring 188 in Zoetermeer biedt een comfortabele en gezellige woonomgeving. Met een woonoppervlakte van 95m2, 2 slaapkamers en een balkon van 10m2, is deze woning ideaal voor een stel of klein gezin. De woning bevindt zich op een woonlaag en biedt daardoor gemakkelijke toegang.

De indeling van de woning is praktisch en efficiënt. De woonkamer is ruim en licht, waardoor er voldoende ruimte is om te ontspannen en te genieten van qualitytime met familie en vrienden. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt alle benodigde faciliteiten om heerlijke maaltijden te bereiden.

De twee slaapkamers zijn comfortabel en bieden voldoende ruimte voor een goede nachtrust. De badkamer is netjes en beschikt over een douche en wastafel.

Een van de hoogtepunten van deze woning is het balkon van 10m2. Hier kunt u genieten van de frisse lucht en het uitzicht op de omgeving. Het balkon biedt de mogelijkheid om buiten te ontspannen en te genieten van een kopje koffie of een goed boek.

De woning is gelegen in een prettige en rustige wijk in Zoetermeer. In de omgeving vindt u diverse voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, scholen en recreatiemogelijkheden. Openbaar parkeren is beschikbaar voor bewoners en bezoekers.

Interesse? Neem dan contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. We beantwoorden graag uw vragen en kijken uit naar uw reactie.