Belangrijk:

– De woning is 01/09/2023 beschikbaar.

– Het appartement is gestoffeerd en niet gemeubileerd.

– De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit en exclusief televisie en internet.

– Waarborgsom is 2x de maandhuur.

– Contractperiode is voor bepaalde tijd.

Ben je op zoek naar een comfortabel en knus appartement in het hart van Asten? Zoek niet verder! Dit charmante 3-kamerappartement is gelegen aan de Wilhelminastraat 6b en biedt een perfecte combinatie van moderne gemakken en een gunstige locatie. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan!

Dit appartement wordt gestoffeerd verhuurd en is ideaal voor individuen of stelletjes die op zoek zijn naar een gezellige thuisbasis. De woonruimte is licht en ruimtelijk, perfect voor ontspanning na een drukke dag.

Omgeving en Wijk: De Wilhelminastraat ligt in een rustige en goed onderhouden woonwijk in Asten. Op loopafstand vind je diverse voorzieningen, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer. Geniet van de prachtige omgeving en maak gebruik van de nabijgelegen parken voor ontspannen wandelingen en buitenactiviteiten.

Wil je dit appartement graag bezichtigen? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken. Dit is een unieke kans om te wonen in een comfortabel en goed onderhouden appartement in het prachtige Asten. Mis het niet